Hos Route 36 kører vi forløbet med hensyn til dine behov og ønsker.

Hos os får du et spændende forløb, der sikrer dig de kompetencer du skal bruge, såvel i praksis som i teori. Vores undervisning omhandler alt det du skal kunne, så du nemt består prøven, men også alt det der er godt at vide, så du også efter at have bestået, nemt kan sætte dig trygt bag rattet.

Du vælger selv det hold du ønsker at følge, og vi starter blidt op så du sættes ind i forløbet og sammen udfylder vi de praktiske papirer mv.

Hvis du bliver forhindret i at komme til teori eller af anden grund ønsker at holde pause under forløbet, er det nemt for dig, her vælger du selv tempoet.
Alle de spørgsmål om uddannelsen som førstehjælp, køretimer, prøver, betaling eller noget helt femte, får du naturligvis svar på løbende som spørgsmålene dukker op.
Inden din 4. teorilektion vil du komme på manøvrebane også kaldet “kravlegård”.


Kravlegård

Lektionerne i kravlegården har en varighed af ca. 4 timer.
I kravlegården vil du lære hvordan du betjener bilen og få styr på de mest basale ting.
Du vil få instrukser til forskellige øvelser som du skal udføre i “kravlegården”, så du bliver rustet bedst muligt til at komme ud i trafikken. Der vil kun være 3 kursister af gangen i anlægget, så der er god tid til den enkelte.


Glatbanekursus

Når du har afsluttet teoriforløbet skal du på glatbane (køreteknisk anlæg). Dette er for at forberede dig på hvordan glatte veje med sne, vand, grus og lign. kan påvirke vejgrebet. Bilerne i anlægget er nye og nemme at betjene. En spændende og lærerig lektion!


Den første køretime

Den første køretime afvikles allerede efter turen på manøvrebanen. Her vil vi starte op uden for byen hvor der ikke er for meget trafik. Du vil for første gange prøve at sidde bag rattet ude i trafikken og lære din skolevogn at kende.
Senere i lektionen vil vi nærme os byen mere i takt med du bliver fortrolig med kørsel trafikken. I starten vil undervisningen primært handle om det basale, som korrekt betjening af kobling, hastigheder og start, stop i trafikken.

Løbende i forløbet vil vi sætte flere manøvrer ind i køretimerne. Vanskeligere emner som højre- og venstresving, vil også være nøje gennemgået i teoritimerne, hvor efter du skal prøve manøvrerne i praksis. Du vil lære at holde et godt overblik, være opmærksom på fodgængere, cyklister mm.

Du vil lære alt fra kørsel på motorvej til kørsel inde i bymidtens tætte trafik. Lektionerne vil oftest være 2 lektioner af 45 minutter og køretimerne vil ligge mellem teoritimerne. Når du har haft de første 14 køretimer og samt afsluttet din teoriundevisning, kan du indstilles til teoriprøve.


Teoriprøve

For at du kan indstilles til teoriprøve skal du have afleveret en ansøgning om kørekort (den udleveres ved holdstart), en lægeerklæring og et færdselsrelateret førstehjælpsbevis. Når du har bestået din teoriprøve kan vi bestille en tid til din praktiske prøve.


Køreprøve

Op til køreprøven vil du få de køretimer der er behov for, så du nemt består. Selve køreprøven skal ikke være fejlfri for at du kan bestå. Der er dog kriterier for at bestå. Du må ikke være til fare for andre, det er vigtigt at hastighedgrænser mv. overholdes.

Den prøvesagkyndiges må ikke tvinges ud i at gøre indgreb på bremse eller rat. Kort sagt skal prøvesagkyndig helst kunne side ved siden af som en alm. “passager”.

Så skal du bare vise den prøvesagkyndige at du kan køre bil.


Kvalitet

Få kvalitet for pengene. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, vi har byens største
beståelse procent, fordi vores mål er at
DU bliver Danmarks BEDSTE bilist.

Klik her


Kvalitetsbiler

Her har du mulighed for at erhverve kørekort
i Centrum. Du kører kun i de bedste biler som er nøje udvalgt for at sikre dig den bedste indlæring.

Klik her


Gruppefordel

Vi har holdstart næsten hver uge og hvis I er
3 eller mere der starter sammen kan I vælge gruppefordele, ring og hør mere.


Klik her